фото: Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blog14 октомври ще е добър ден за стрелците. Ето какво

...
фото: Pexelslamqta.com/horoskop-za-denq/blog14 октомври ще е добър ден за стрелците. Ето какво
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 октомври: Хубав ден за стрелците

фото: Pexels

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

14 октомври ще е добър ден за стрелците. Ето какво споделят астролозите:

Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, въпреки че мъчно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е присъща забавеност, инертност и даже малко мързел, а това ще учудва близките и даже малко ще Ви нервира. По начало подобен вид държание не е особено за Вас. В сантименталната сфера ще пораждат проблеми, защото няма да можете да разберете своята „ половинка ”, нито пък да се досетите какво желае от Вас. За страдание интуицията нищо няма да Ви подскаже, по тази причина не жалете сили и разпитвайте. В противоположен случай мъчно ще се справите със обстановката.

Телец

За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.
 

Близнаци

В момента сте в нежелано състояние. Слабодтите и пропуските виждат всички, а на достолепията Ви никой не обръща внимание. Този ден не е подобаващ за осъществяване на настоятелен договаряния, а в частност – за срещи с евентуални работодатели или разискване на условия за съдействие с нови сътрудници. По-малко експериментирайте и повече се ръководете от непознатия опит. Емоционалният декор на деня е неподходящ, и настроението Ви не може да бъде наречено положително. Изпитвате търпението на околните си, а през днешния ден то напълно не е безгранично, тъй че вероятността за спорове е доста огромна.
 

Рак

Днес Вашияt обичан човек няма да се занимава с разбор на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто тъй като няма да му доближи време.Той просто ще желае да се направи това или това, с цел да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в положение да Ви помогне.
 

Лъв

Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се желае, ще се наложи да го извършите, с цел да избегнете спор със своя обичан човек. Още повече, че Вие фактически не сте били прави по този или оня въпрос и единствено гордостта Ви не Ви разрешава да си го признаете напряко...
 

Дева

Не говорете за плътска обич а изберете по-възвишени тематики за диалог. Или най-малко се придържайте оптимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не би трябвало да нарушавате своеобразното му обаяние, даже и това да Ви се коства смешно.
 

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.
 

Скорпион

Нещата не вървят доста добре, само че това напълно не значи, че би трябвало да се отказвате. Този ден е доста подобаващ, с цел да се замислите за бъдещето. „ Посещават ” Ви забавни хрумвания, които за в този момент е мъчно да реализирате. Но по-късно, когато обстановката се промени, вероятно ще се върнете към замислите и проектите на този ден. Известиятот далечни родственици и отдавнашни другари ще Ви радват Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с обичания човек, ползите и желанията на който не постоянно ще съответстват с Вашите, само че спорове и разправии въпреки всичко ще съумеете да избегнете.
 

Стрелец

Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща....
 

Козирог

Днес е прекрасен ден с цел да си извършите равносметка, да разберете какво е направено, какво не е направено и какво следва незабавно да се свърши. Когато отговорите на всички тези въпроси за себе си, задайте ги и на своята половинка. Навярно тя ще добави към Вашия лист нещо ново и забавно.
 

Водолей

Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.
 

Риби

Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата 

сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР